Як взяти кредит на покупку житла

Позика на Покупку Житла

Купити житло в кредит в Україні - мрія чи реальність?

Придбання власного будинку або квартири - основна життєва мета практично для кожної людини. Бажання мати особисту нерухому власність обумовлюється не тільки необхідністю там проживати, але і можливістю вигідно інвестувати капітал, так як будь-яка нерухомість завжди ліквідна і може приносити прибуток без будь-яких додаткових вкладень. Але у вітчизняних реаліях покупка квартири може перетворитися на нерозв'язну проблему для українців із середнім рівнем доходу і залишитися нереалізованою мрією. Вартість нерухомості на первинному і вторинному ринку нашої країни дуже висока і зібрати необхідну суму дуже непросто, з огляду на постійну девальвацію гривні відносно стабільною світової валюти.

Держава робить спроби спростити процес купівлі-продажу нерухомості та пропонує українцям різні кредитні програми на житло, але щоб стати їх учасником, необхідно входити в одну з категорій населення, на які вони поширюються. А тут криється проблема - довести державним контролюючим органам і банку, що ви маєте право отримати гроші на пільгових умовах. Також навіть за умови дотримання цього пункту бажаючим взяти споживчий кредит під вторинне житло на 10, 20 років на пільгових умовах необхідно пройти дев'ять кіл пекла і зібрати всі необхідні документи. Іноді для цього потрібно не один місяць, а результат після подачі документів передбачити неможливо.

Умови кредитування для покупки житла

Первинний і вторинний ринок нерухомості в Україні, як і в будь-якій країні світу, дуже нестабільний, тому розстрочка на її придбання в місті Київ і будь-якому іншому населеному пункті пов'язана з великими фінансовими ризиками. Погано контрольовані процеси інфляції, нестабільна економічна ситуація в країні призводять до того, що люди втрачають величезні гроші з-за постійно зростаючої відсоткової ставки, якщо кредитування на житло в Україні проводиться державним або приватним банком. Навіть люди, які не відчувають фінансові труднощі, навряд чи захочуть переплачувати, не кажучи вже про тих, для кого погашення боргу - глобальна проблема.

Щоб отримати кредит для покупки житла на вторинному ринку, необхідно довести банку свою платоспроможність. Для цього буде потрібно надати наступні документи:

  • паспорт;
  • трудова книжка;
  • довідка з місця офіційного працевлаштування;
  • довідка про заробітну плату за 6 місяців;
  • звіт про кредитну історію.

Також необхідні поручителі з тим же пакетом документів. Процентна ставка по кредиту на житло в Україні може значно відрізнятися в різних фінансових установах, але загальним залишається один факт - вона незмінно досить висока. Така позика може стати джерелом великих проблем, і не тільки у фінансовому плані. Саме тому вторинне житло в Києві в розстрочку ризикують купувати далеко не всі, хто цього потребує.

Де краще взяти гроші в кредит на покупку житла в Україні?

Для отримання кредиту можна звернутися не тільки до державного або приватний банк, спробувати потрапити в пільгову державну програму. Сьогодні в країні є велика кількість фінансових компаній, які пропонують кредити практично на будь-які суми під різні цілі. Звернення до таких установ багатьом здається вдалою альтернативою, так як вони не вимагають надання великого пакета документів. Також, щоб взяти кредит для придбання житла, не доведеться довго чекати, так як в основному рішення приймаються в короткий часовий проміжок. Ось тільки далеко не всі враховують той факт, що в цьому випадку процентні ставки по кредитах дуже завищені і не є фіксованими.

Небезпека такого виду альтернативного кредитування полягає в тому, що отримані гроші в кредит на покупку житла доведеться повертати з величезною переплатою. При цьому фінансова установа найчастіше залишає за собою право змінювати відсоток у зв'язку з процесами інфляції і девальвації гривні навіть за умови отримання суми в іноземній стабільній валюті. Штрафи, пеня та інші санкції застосовуються постійно, так як мета таких компаній - отримання прибутку, а не реальна фінансова підтримка клієнтів.

Кредитування на первинне, вторинне житло в Києві - вигідно і без ризиків

З огляду на все вищесказане, може здатися, що отримати позику на житло в Україні неможливо або ж це спричинить за собою значні фінансові витрати, які не всі можуть здолати. Навіть державна програма, за якою можна взяти кредит на житло на пільгових умовах не є хорошим альтернативним рішенням, так як одержувач виявляється абсолютно фінансово незахищеним. Щоб уникнути невиправданого ризику та супутніх неприємностей, можна оформити вигідний кредит під покупку вторинного житла в Києві в компанії PKCredit, яка пропонує найбільш лояльні умови.

Наша кредитна програма на житло в місті Київ та інших населених пунктах розроблена досвідченими фінансистами та економістами таким чином, щоб клієнт міг втілити свою мрію без значного дискомфорту. До переваг співпраці з нами можна віднести:

  • індивідуальний підхід до кожного клієнта;
  • контакт з кредитором без посередників;
  • невисоку процентну ставку;
  • видачу грошей готівкою в зручній валюті;
  • високий відсоток схвалень запитів.

Якщо ви не знаєте, де отримати кредит на житло в Україні і які для цього потрібні документи, досить відвідати наш сайт pkcredit.com.ua. Наші співробітники завжди готові безкоштовно проконсультувати клієнтів по телефону або в режимі онлайн. З нашою допомогою купити вторинне житло в Києві в кредит зможе кожен бажаючий, тому що рішення про видачу фінансових коштів в основному приймається в день звернення.

Найдешевший кредит на вторинне житло в Україні без бюрократичної тяганини

Самий складний і тривалий етап при зверненні за позикою в банк представляє збір необхідних документів. Щоб зібрати всі довідки, потрібно витратити величезну кількість часу, сил, нервів. При цьому немає ніяких гарантій того, що остаточне рішення буде позитивним. Чи не ідеальна кредитна історія або ж її відсутність також може створити додаткові складнощі. PKCredit - це надійна компанія з відмінною репутацією, де можна вигідно взяти кредит на житло в місті Київ з невисокою процентною ставкою. При зверненні досить надати паспорт та ідентифікаційний код. Всі умови кредитування обговорюються в індивідуальному порядку. Це дозволяє знайти взаємовигідне рішення для обох сторін.

Чи можна взяти кредит на житло в доларах?

При зверненні в банк це може бути проблематично, так як курс гривні в останні кілька років дуже нестабільний. Більш того, кредитуемая сторона значно ризикує, тому що спрогнозувати ситуацію для прорахунку можливих фінансових ризиків на внутрішньому і зовнішньоекономічному ринку в нашій країні практично неможливо. Але PKCredit довіряє своїм клієнтам, тому у нас отримати потрібну суму можна в будь-якій валюті. Кредит під житло (Україна) надається після підписання офіційного договору і його запевнення у нотаріуса.

Ми пропонуємо гнучкий графік виплат і можливість обговорення і варіювання кожного з пунктів договору таким чином, щоб погашення кредиту не перетворилося для клієнта в глобальну проблему, висмоктує всі фінансові кошти. Термін повернення грошей обговорюється індивідуально. Якщо клієнт взяв гроші на 10, 15 років або більш тривалий термін, але у нього вийшло виплатити за 5 років кредит на житло, ми не застосовуємо штрафні санкції. При незначній простроченні платежу ми не нараховуємо пеню, а воліємо знайти взаємовигідне альтернативне рішення.

PKCredit - комфорт клієнтів завжди в пріоритеті

Наша компанія надає послуги жителям Києва та області, а також які проживають в інших регіонах країни. Укладення договору і його нотаріальне завірення відбуваються за місцем проживання або перебування клієнта. Прозорі умови співпраці дозволяють на початкових етапах упевнитися в тому, що фінансові ризики повністю відсутні. Ми готові допомогти абсолютно кожному і працюємо навіть з людьми, занесеними до реєстру боржників. Прописані в договорі умови - процентна ставка, графік платежів - не змінюються в процесі погашення боргу кредитується стороною. Також ми надаємо можливість докредітованія за існуючим договором, а також можливість його пролонгації. Прямий контакт з приватним кредитором дозволяє швидко знайти вихід з будь-якої проблемної ситуації. Ми завжди готові йти на зустріч клієнтам і створювати максимально комфортні умови співпраці.

Читайте також:

Подати заявку Отримати консультацію

Сума кредиту

Валюта кредиту

Вид позики

Ваш щомісячний платіж:



Контактний телефон

+38
Надіслати

ІНШІ СТАТТІ

Позика під заставу квартири від приватного інвестора

У даній статті відповімо на такі питання як: Що таке приватний кредит? Де знайти приватного інвестора? Як оформити кредит? Ризики оформлення приватного кредиту і багато іншого ... . . .
Детальніше

Експрес позика під заставу нерухомості

Як отримати кредит за один день? Які документи потрібно мати на руках, щоб оформити позику протягом дня? Чи треба показувати об'єкт для оформлення експрес позики протягом дня? . . .
Детальніше

Кредити студентам

Кредити студентам від PKCredit. Умови отримання, процедура оформлення. . . .
Детальніше

Як отримати кредит в декретній відпустці

Як отримати кредит в декретній відпустці? Позики під заставу нерухомості без довідки про доходи від компанії PKCredit. . . .
Детальніше

Взяти позику під заставу частки в квартирі

Як взяти позику під заставу частки в квартирі? Наскільки це реально і на яких умовах? . . .
Детальніше

Як взяти іпотеку з поганою кредитною історією

Чи можна взяти іпотеку з поганою кредитною історією? Мінімальними вимогами до позичальників при заставному кредитуванні. . . .
Детальніше

Допомога брокера в отриманні кредиту з поганою кредитною історією

Пропонуємо допомогу брокера в отриманні кредиту з поганою кредитною історією. . . .
Детальніше

Кредит під заставу земельного паю

Де і як отримати кредит під заставу земельної паю. Схема і умови оформлення. . . .
Детальніше

Допомога в отриманні кредиту

Де знайти допомогу в отриманні кредиту? Компанія PKCredit знайде рішення для Вас! Залишайте заявки на сайті. . . .
Детальніше

Де взяти грошей на відкриття бізнесу

Де взяти грошей на відкриття бізнесу? Скористайтеся послугами компанії PKCredit і отримаєте потрібну суму на протязі одного дня. . . .
Детальніше

Допоможемо взяти кредит з поганою кредитною історією в Україні

Якщо у Вас погана кредитна історія і потрібна допомога в отриманні кредиту, просимо Вас звертатися в PKCredit. . . .
Детальніше

Кредит під заставу нерухомості в ломбарді

Застава нерухомості в ломбарді. Ставки, терміни, схема оформлення. Кредит в ломбарді під заставу майна. . . .
Детальніше

Де терміново взяти гроші

Терміново потрібні гроші? Де терміново отримати позику? На ці питання відповість компанія PKCredit. Позики під заставу в терміновому порядку. . . .
Детальніше

Допомога в отриманні кредиту в Києві

Компанія PKCredit гарантує отримання кредиту в Києві. Заставою може виступати житлова і нежитлова нерухомість. Безкоштовний юридичний супровід. . . .
Детальніше

Перекредитування мікропозик в Україні

Перекредітація мікропозик в Україні під низькі відсотки. Угода в день звернення. Заставою може виступати будь-який тип нерухомості. . . .
Детальніше

Який кредит взяти на покупку квартири

Потрібен кредит на покупку квартири? Пропонуємо ознайомитися з пропозицією компанії PKCredit. Термінові позики на покупку нерухомості. . . .
Детальніше

Як і де взяти кредит на покупку будинку

Потрібен кредит на покупку будинку? PKCredit спеціалізується на кредитах під заставу різної нерухомості. З нами можна придбати будь-який тип житла . . .
Детальніше

Що таке іпотечний кредит в Україні

Що таке іпотечне кредитування? Як оформити іпотечний кредит? Переваги оформлення іпотечних кредитів від приватного інвестора. . . .
Детальніше

Як взяти кредит на покупку нерухомості

Якщо на придбання нерухомості не вистачає коштів, то пропонуємо Вам звернутися в компанію PKCredit, яка спеціалізується на видачі позик на покупку або під заставу. . . .
Детальніше

Як взяти кредит під заставу нерухомості з поганою кредитною історією

Кредит під заставу можна отримати навіть якщо у Вас погана кредитна історія. Компанія PKCredit займається видачею позик при будь-якому фінансовому становищі клієнта. . . .
Детальніше

Чи можна взяти кредит непрацюючим офіційно

Якщо на даний момент немає офіційного джерела доходу, то компанія PKCredit готова розглянути можливість оформлення заставного кредиту для таких клієнтів. . . .
Детальніше

Де можна позичити гроші в Києві

Якщо терміново неоходімо позичити відсутню суму грошей, зверніться в компанію PKCredit. Термінові позики під заставу майна, на тривалий термін, під мінімальний відсоток. . . .
Детальніше

Як можна взяти кредит з простроченням і поганою кредитною історією

Якщо терміново потрібні кошти, але є прострочення по існуючих кредитах або погана кредитна історія, Вам найкраще звернутися в компанію PKCredit. Ми спеціалізуємося на вирішенні таких завдань. . . .
Детальніше

Як взяти кредит готівкою без офіційного працевлаштування в Києві

Компанія PKCredit забезпечить видачу позики для тих, хто не працевлаштований офіційно, як в Києві, так і інших містах України. Мінімальні вимоги до документів і клієнтам. . . .
Детальніше

Де можна отримати кредит безробітному

Варіант отримання кредити безробітному полягає в тому, що необхідно надати будь-заставне нерухоме майно. При цьому довідки про працевлаштування не потрібні. . . .
Детальніше

Як взяти кредит під заставу квартири

PKCredit пояснить як можна вигідно взяти кредит під заставу квартири. Які необхідні документи і вимоги до позичальника. . . .
Детальніше

Кредити пенсіонерам

Пенсійний вік не перешкода, якщо необхідно оформити вигідний кредит під заставу нерухомості . . .
Детальніше

Швидкий кредит на ремонт квартири

Умови оформлення кредиту для ремонту в квартирі. Гнучкий графік платежів і терміни оформлення. . . .
Детальніше

Кредит на весілля

У компанії PKCredit Ви можете розраховувати на отримання кредиту для проведення весільної церемонії Вашої мрії. . . .
Детальніше

Кредити на поповнення обігових коштів

Брак оборотних коштів можна легко вирішити за допомогою позики коштів на короткий термін. PKCredit спеціалізується на позиках під працюючий бізнес. . . .
Детальніше

Кредит на лікування

Ніхто не застрахований від проблем зі здоров'ям. У разі необхідності Ви можете звернутися в компанію PKCredit для позики коштів. . . .
Детальніше

Кредит на операцію

Терміновий займ грошей на оплату операції. Компанія PKCredit оперативно надасть кошти на лікування під мінімальні відсотки. . . .
Детальніше

Що таке молодіжний кредит

Опис процедури та умов отримання молодіжного кредиту. Які є альтернативи позик молодіжним кредитам. . . .
Детальніше

Кредит на будівництво під заставу нерухомості

PKCredit може забезпечити кредит коштів на будівництво об'єкта під заставу будь-якого типу нерухомості. . . .
Детальніше

Що таке реструктуризація кредиту

Як провести реструктуризацію кредиту на сприятливих для Вас умовах. Умови реструктуризації від PKCredit. . . .
Детальніше

Де найкраще взяти кредит готівкою

Кредит готівкою на вигідних умовах від PKCredit. Де і як взяти позикові кошти на вирішення поточних завдань. . . .
Детальніше

Де краще взяти кредит під заставу

Краще взяти кредит під заставу в перевіреної компанії. PKCredit працює на ринку заставного кредитування більше 7 років і гарантує якісне обслуговування клієнтів. . . .
Детальніше

Кредит готівкою, де вигідніше

Якщо Ви шукайте де вигідніше взяти кредит готівкою, то рекомендуємо Вам звернутися в компанію PKCredit, яка спеціалізується на заставних позики. . . .
Детальніше

Споживчий кредит під заставу

Якщо Вам необхідний споживчий кредит під заставу будь-якого типу нерухомості, пропонуємо послуги компанії PKCredit. Вигідне кредитування під низький відсоток. . . .
Детальніше

Як дізнатися чи є у людини кредит

Перевірка наявності оформленого кредиту у фізичної особи. Оперативна інформація з відкритих джерел. . . .
Детальніше

Кредит на дитину

Компанія PKCredit спеціалізується на видачі кредитів на будь-які потреби: кредити на навчання, кредити на лікування, інше. . . .
Детальніше

Кредит в доларах під заставу нерухомості

У якій валюті брати кредит під заставу нерухомості. Переваги та недоліки доларових позик. . . .
Детальніше

Як отримати кредит для стартапу

Якщо необхідні початкові кошти для організації стартапа, пропонуємо Вам скористатися послугами компанії PKCredit. Позика під заставу дозволить запустити проект не втрачаючи частки проекту. . . .
Детальніше

Як погасити кредит у ПриватБанку

Необхідно погасити невигідний кредит у ПриватБанку? Розгляньте альтернативну пропозицію від компанії PKCredit. . . .
Детальніше

Де взяти кредит на рік

Компанія PKCredit забезпечує позиками під заставу будь-якого типу нерухомості на термін від одного року. Максимальний термін кредитування становить сім років. . . .
Детальніше