Як взяти кредит на покупку нерухомості

Позика на Покупку Нерухомості

Що таке кредит на нерухомість?

Квартира за власні кошти - задоволення не з дешевих, тому люди часто беруть вигідні кредити для придбання житла. Іпотека - вид кредиту, який видається за цільовим призначенням, а саме - для придбання будинку або квартири. При цьому сам об'єкт стає запорукою до закінчення виплат.

Позику видають як для первинного ринку, так і для пропозицій на вторинному ринку. Більш того, кредитування можливо навіть для покупки об'єктів, які знаходяться на етапі будівництва: це може бути житло в приватному секторі або квартира в споруджуваному багатоквартирному будинку. Те ж стосується і нежитлових приміщень. Таким чином, використовуючи позику, можна купити практично будь-яку нерухомість.

Як отримати кредит для покупки нерухомості?

Умови придбання нерухомості в місті Київ і по всій Україні залежать від виду кредитування. Є 3 основних способи:

  • покупка у забудовника;
  • покупка на вторинному ринку;
  • отримання позики з внесенням застави.

Отримання іпотеки в банку вимагає відповідності ряду критеріїв. Основний з них - наявність постійного місця роботи і трудового стажу. Також для укладення договору необхідно бути громадянином України. Для багатьох організацій має значення вік: зовсім молодим людям і пенсіонерам отримати позику під покупку нерухомості зазвичай складніше. При видачі кредиту на нерухомість організації дивляться на кредитний рейтинг: чи є у потенційного клієнта успішна історія позик, чи немає прострочень за іншими платежами. Платоспроможність одержувача також має велике значення: не маючи стабільного офіційного доходу, який можна підтвердити відповідними документами, розраховувати на отримання позики від банку не варто.

У чому переваги кредитів на придбання нерухомості від PKCredit?

Де взяти вигідний кредит готівкою під покупку бу житла та іншої нерухомості в Києві і Україні? Організація PKCredit (Україна) пропонує привабливі умови для отримання кредиту на нерухомість: низькі процентні ставки, стислі терміни укладення договору і можливість отримання суми від 50 тисяч до 1,5 мільйона гривень. Розмір позики становить до 70% від ринкової вартості застави.

Процентна ставка по кредиту в PKCredit становить всього 1,5%, що значно менше, ніж в переважній більшості банків і кредитних організацій. Що стосується терміну виплати, його ви визначаєте самостійно: мінімальний термін - 3 місяці, максимальний - 6 років. Крім того, в PKCredit ви самі вибираєте графік погашення позики. Це може бути як стандартний графік, так і ануїтет.

При укладанні договору ми залучаємо нотаріусів з вашого міста. Так, якщо ви живете в Луцьку або Миколаєві, немає необхідності їхати заради укладення договору в столицю - всі документи можна оформити в вашому місті.

У нас відсутні додаткові платежі і приховані комісії. А в разі, якщо у вас є можливість погасити договір достроково, ви завжди можете це зробити, після повної оплати договір розривається протягом 15 хвилин.

Наш сайт надає всю необхідну інформацію про кредит на нерухомість від PKCredit. Для початку співпраці залиште заявку, після чого наш консультант зв'яжеться з вами для обговорення суми позики та інших деталей. У разі, якщо у вас залишилися питання, ми оперативно відповімо на них по телефону або в месенджері.

Читайте також:

Подати заявку Отримати консультацію

Сума кредиту

Валюта кредиту

Вид позики

Ваш щомісячний платіж:



Контактний телефон

+38
Надіслати

ІНШІ СТАТТІ

Позика під заставу квартири від приватного інвестора

У даній статті відповімо на такі питання як: Що таке приватний кредит? Де знайти приватного інвестора? Як оформити кредит? Ризики оформлення приватного кредиту і багато іншого ... . . .
Детальніше

Експрес позика під заставу нерухомості

Як отримати кредит за один день? Які документи потрібно мати на руках, щоб оформити позику протягом дня? Чи треба показувати об'єкт для оформлення експрес позики протягом дня? . . .
Детальніше

Кредити студентам

Кредити студентам від PKCredit. Умови отримання, процедура оформлення. . . .
Детальніше

Як отримати кредит в декретній відпустці

Як отримати кредит в декретній відпустці? Позики під заставу нерухомості без довідки про доходи від компанії PKCredit. . . .
Детальніше

Взяти позику під заставу частки в квартирі

Як взяти позику під заставу частки в квартирі? Наскільки це реально і на яких умовах? . . .
Детальніше

Як взяти іпотеку з поганою кредитною історією

Чи можна взяти іпотеку з поганою кредитною історією? Мінімальними вимогами до позичальників при заставному кредитуванні. . . .
Детальніше

Допомога брокера в отриманні кредиту з поганою кредитною історією

Пропонуємо допомогу брокера в отриманні кредиту з поганою кредитною історією. . . .
Детальніше

Кредит під заставу земельного паю

Де і як отримати кредит під заставу земельної паю. Схема і умови оформлення. . . .
Детальніше

Допомога в отриманні кредиту

Де знайти допомогу в отриманні кредиту? Компанія PKCredit знайде рішення для Вас! Залишайте заявки на сайті. . . .
Детальніше

Де взяти грошей на відкриття бізнесу

Де взяти грошей на відкриття бізнесу? Скористайтеся послугами компанії PKCredit і отримаєте потрібну суму на протязі одного дня. . . .
Детальніше

Допоможемо взяти кредит з поганою кредитною історією в Україні

Якщо у Вас погана кредитна історія і потрібна допомога в отриманні кредиту, просимо Вас звертатися в PKCredit. . . .
Детальніше

Кредит під заставу нерухомості в ломбарді

Застава нерухомості в ломбарді. Ставки, терміни, схема оформлення. Кредит в ломбарді під заставу майна. . . .
Детальніше

Де терміново взяти гроші

Терміново потрібні гроші? Де терміново отримати позику? На ці питання відповість компанія PKCredit. Позики під заставу в терміновому порядку. . . .
Детальніше

Допомога в отриманні кредиту в Києві

Компанія PKCredit гарантує отримання кредиту в Києві. Заставою може виступати житлова і нежитлова нерухомість. Безкоштовний юридичний супровід. . . .
Детальніше

Перекредитування мікропозик в Україні

Перекредітація мікропозик в Україні під низькі відсотки. Угода в день звернення. Заставою може виступати будь-який тип нерухомості. . . .
Детальніше

Як взяти кредит на покупку житла

Розповімо Вам про те, де можна взяти кредит на покупку житла. Умови, терміни, вимоги до позичальників, інше. . . .
Детальніше

Який кредит взяти на покупку квартири

Потрібен кредит на покупку квартири? Пропонуємо ознайомитися з пропозицією компанії PKCredit. Термінові позики на покупку нерухомості. . . .
Детальніше

Як і де взяти кредит на покупку будинку

Потрібен кредит на покупку будинку? PKCredit спеціалізується на кредитах під заставу різної нерухомості. З нами можна придбати будь-який тип житла . . .
Детальніше

Що таке іпотечний кредит в Україні

Що таке іпотечне кредитування? Як оформити іпотечний кредит? Переваги оформлення іпотечних кредитів від приватного інвестора. . . .
Детальніше

Як взяти кредит під заставу нерухомості з поганою кредитною історією

Кредит під заставу можна отримати навіть якщо у Вас погана кредитна історія. Компанія PKCredit займається видачею позик при будь-якому фінансовому становищі клієнта. . . .
Детальніше

Чи можна взяти кредит непрацюючим офіційно

Якщо на даний момент немає офіційного джерела доходу, то компанія PKCredit готова розглянути можливість оформлення заставного кредиту для таких клієнтів. . . .
Детальніше

Де можна позичити гроші в Києві

Якщо терміново неоходімо позичити відсутню суму грошей, зверніться в компанію PKCredit. Термінові позики під заставу майна, на тривалий термін, під мінімальний відсоток. . . .
Детальніше

Як можна взяти кредит з простроченням і поганою кредитною історією

Якщо терміново потрібні кошти, але є прострочення по існуючих кредитах або погана кредитна історія, Вам найкраще звернутися в компанію PKCredit. Ми спеціалізуємося на вирішенні таких завдань. . . .
Детальніше

Як взяти кредит готівкою без офіційного працевлаштування в Києві

Компанія PKCredit забезпечить видачу позики для тих, хто не працевлаштований офіційно, як в Києві, так і інших містах України. Мінімальні вимоги до документів і клієнтам. . . .
Детальніше

Де можна отримати кредит безробітному

Варіант отримання кредити безробітному полягає в тому, що необхідно надати будь-заставне нерухоме майно. При цьому довідки про працевлаштування не потрібні. . . .
Детальніше

Як взяти кредит під заставу квартири

PKCredit пояснить як можна вигідно взяти кредит під заставу квартири. Які необхідні документи і вимоги до позичальника. . . .
Детальніше

Кредити пенсіонерам

Пенсійний вік не перешкода, якщо необхідно оформити вигідний кредит під заставу нерухомості . . .
Детальніше

Швидкий кредит на ремонт квартири

Умови оформлення кредиту для ремонту в квартирі. Гнучкий графік платежів і терміни оформлення. . . .
Детальніше

Кредит на весілля

У компанії PKCredit Ви можете розраховувати на отримання кредиту для проведення весільної церемонії Вашої мрії. . . .
Детальніше

Кредити на поповнення обігових коштів

Брак оборотних коштів можна легко вирішити за допомогою позики коштів на короткий термін. PKCredit спеціалізується на позиках під працюючий бізнес. . . .
Детальніше

Кредит на лікування

Ніхто не застрахований від проблем зі здоров'ям. У разі необхідності Ви можете звернутися в компанію PKCredit для позики коштів. . . .
Детальніше

Кредит на операцію

Терміновий займ грошей на оплату операції. Компанія PKCredit оперативно надасть кошти на лікування під мінімальні відсотки. . . .
Детальніше

Що таке молодіжний кредит

Опис процедури та умов отримання молодіжного кредиту. Які є альтернативи позик молодіжним кредитам. . . .
Детальніше

Кредит на будівництво під заставу нерухомості

PKCredit може забезпечити кредит коштів на будівництво об'єкта під заставу будь-якого типу нерухомості. . . .
Детальніше

Що таке реструктуризація кредиту

Як провести реструктуризацію кредиту на сприятливих для Вас умовах. Умови реструктуризації від PKCredit. . . .
Детальніше

Де найкраще взяти кредит готівкою

Кредит готівкою на вигідних умовах від PKCredit. Де і як взяти позикові кошти на вирішення поточних завдань. . . .
Детальніше

Де краще взяти кредит під заставу

Краще взяти кредит під заставу в перевіреної компанії. PKCredit працює на ринку заставного кредитування більше 7 років і гарантує якісне обслуговування клієнтів. . . .
Детальніше

Кредит готівкою, де вигідніше

Якщо Ви шукайте де вигідніше взяти кредит готівкою, то рекомендуємо Вам звернутися в компанію PKCredit, яка спеціалізується на заставних позики. . . .
Детальніше

Споживчий кредит під заставу

Якщо Вам необхідний споживчий кредит під заставу будь-якого типу нерухомості, пропонуємо послуги компанії PKCredit. Вигідне кредитування під низький відсоток. . . .
Детальніше

Як дізнатися чи є у людини кредит

Перевірка наявності оформленого кредиту у фізичної особи. Оперативна інформація з відкритих джерел. . . .
Детальніше

Кредит на дитину

Компанія PKCredit спеціалізується на видачі кредитів на будь-які потреби: кредити на навчання, кредити на лікування, інше. . . .
Детальніше

Кредит в доларах під заставу нерухомості

У якій валюті брати кредит під заставу нерухомості. Переваги та недоліки доларових позик. . . .
Детальніше

Як отримати кредит для стартапу

Якщо необхідні початкові кошти для організації стартапа, пропонуємо Вам скористатися послугами компанії PKCredit. Позика під заставу дозволить запустити проект не втрачаючи частки проекту. . . .
Детальніше

Як погасити кредит у ПриватБанку

Необхідно погасити невигідний кредит у ПриватБанку? Розгляньте альтернативну пропозицію від компанії PKCredit. . . .
Детальніше

Де взяти кредит на рік

Компанія PKCredit забезпечує позиками під заставу будь-якого типу нерухомості на термін від одного року. Максимальний термін кредитування становить сім років. . . .
Детальніше